ساعات کار : همه روزه ساعت 7 الی 22

Slider
هر آنچه که باید در مورد بیماری های قلبی بدانید
wtt_page_score: 99

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

تصور اغلب مردم از بیماری قلبی، حمله قلبی است در حالی که منظور از بیماری های قلبی، وضعیتی است که به قلب آسیب زده و مانع  فعالیت طبیعی قلب می شود.

این بیماری ها عبارتند از: بیماری عروق کرونر، ، آریتمی، کاردیومیوپاتی و نارسایی قلبی.

wtt_page_score: 87

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Carcinoembryonic Antigen (CEA)

CEA پروتئینی است که در بافتهای خاصی از جنین در حال رشد وجود دارد و پس از تولد نوزاد مقدار آن تا حد زیادی کاهش می یابد. در افراد بالغ، میزان CEA به صورت طبیعی بسیار کم است و در برخی سرطان ها این مقدار افزایش می یابد.

این تست جهت اندازه گیری CEA در خون انجام می شود.آزمایش CEA 

آنچه که باید در مورد تومورهای مغزی بدانید
wtt_page_score: 99
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

در مغز نیز مانند سایر قسمت های بدن ممکن است تومور به وجود بیاید. یعنی رشد سلول ها از کنترل خارج شده و توده ای توپر را تشکیل دهند.

از آنجایی که در  مغز سلول های مختلفی وجود دارد، ممکن است تومورهای مختلفی در آن به وجود بیایند که برخی سرطانی و بعضی دیگر غیر سرطانی هستند. برخی به سرعت و بعضی به کندی رشد می کنند. ولی از آنجایی که مغز مرکز کنترل بدن است همه موارد باید به دقت مورد بررسی و پیگیری قرار گیرند.

هنگامی که یک تومور در مغز رشد می کند به مغز فشار وارد می کند و چون جایی برای خارج شدن ندارد (زیرا مغز توسط جمجمه محافظت می شود) روی تفکر، بینایی، عملکرد و احساس تاثیر می گذارد. بنابراین در مورد تومورهای مغزی چه سرطانی باشند و چه سرطانی نباشند مواردی که اهمیت دارند عبارتند از: محل قرار گرفتن تومور، سرعت رشد آن، اینکه می تواند گسترش یابد یا خیر و اینکه آیا پزشک می تواند آن را خارج کند یا نه .

انواع تومور مارکرها

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

تومور مارکرها

تومور مارکرها مولکول هایی هستند که در هنگام ایجاد سرطان به وجود می آیند و در خون و ادرار یافت می شوند. بیشتر تومور مارکرها پروتئینی هستند. به چند دلیل تومور مارکرها به تنهایی برای تشخیص یا رد سرطان کافی نیستند. اغلب تومورمارکرها توسط سلول های طبیعی بدن نیز تولید می شوند و از طرفی در همه بیماران مبتلا به سرطان، مقادیر زیادی از تومور مارکرها وجود ندارد. به همین دلیل، تنها تعداد کمی از تومور مارکرها توسط پزشکان مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد تومور مارکرها:

  • غربالگری و تشخیص اولیه سرطان:

غربالگری یعنی جستجوی سرطان در افرادی که علائم بیماری را ندارند و در صورت تشخیص، سرطان در مراحل اولیه است.

بیماری میاستنی گراویس
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

میاستنی گراویس یک بیماری خود ایمنی مزمن است که از طریق ممانعت از اتصال بین عصب و عضله، قدرت عضلانی اسکلتی را تحت تاثیر قرار می دهد. بیمار مبتلا معمولا هنگامی متوجه بیماری می شود که عضلات چشم ضعیف شده و علائمی مانند افتادگی پلک یا دوبینی ایجاد می شود. در این حالت، بیماری، میاستنی گراویس چشمی نامیده می شود. بیماری ممکن است در طول زمان از عضلات چشم به صورت و گردن گسترش یافته و موجب لکنت زبان، مشکل در جویدن ، بلع و حتی تنفس گردد. همچنین ممکن است بیماری از سر و گردن به سایر نقاط بدن گسترش یافته و موجب ضعف عضلانی شود که میاستنی گراویس general نام دارد. ضعف عضلانی می تواند در طول زمان متغیر باشد. معمولا با حرکت شدیدتر و با استراحت بهبود می یابد.

حرکات بدن مانند حرکات کوچک نگهداشتن سر روی گردن و باز نگه داشتن چشم به دلیل یک سری از انقباض های هماهنگ عضلات صورت می گیرد. این انقباض ها توسط سیگنال های عصبی شیمیایی آغاز می شود. در سطح میکروسکوپی، یک پالس عصبی به اتهای عصب منتقل شده و استیل کولین که یک ترانسمیتر است آزاد می شود. این پیام شیمیایی از انتهای عصب به فیبر عضلانی که از یک فاصله ی کوچک به نام محل اتصال عصب و عضله ( neuromuscular junction) عبور می کند منتقل و به یکی از گیرنده های استیل کولین روی فیبر عضلانی متصل می شود. این اتصال، گیرنده را فعال می کند و انقباض عضله آغاز می شود.